Je zult het ondertussen al gehoord hebben op de radio, of gelezen op de site van de standaard ofzo, maar het is toch niet te geloven?

Ok, ik weet het, economie is zeer belangrijk, ik vind het zelf ook zeer belangrijk, maar als dat ten koste moet gaan van de natuur, vind ik het er toch wat over? Ik zou graag nog een tijdje gezond leven, en mijn kinderen en kleinkinderen (voor zover ik ooit van straat ga raken natuurlijk) ook (denk ik toch ^^)

soit, de natuurlijk moet natuurlijk ook niet voor alles komen te staan, om zo economische ontwikkelingen in de weg te staan, maar toch moet men er zich bewust van worden dat het echt moet verbeteren!

zeker landen zoals Amerika / China moeten voldoende maatregelingen treffen, want zij hebben nog altijd de meest vervuilende economie.. Europa moet uiteraard ook  zijn best blijven doen..
Idd, blijven doen, want Europa is (zoals meestal) zeer vooruitstrevend in die dingen!

natuurlijk is het niet makkelijk voor landen zoals Amerika, ze zitten in een soort van recessie, maar ik denk dat ze daar eens rap terug uit kunnen groeien moesten ze die oorlog in Irak stoppen, hoeveel miljard dollar is daar nog niet in gestoken?

achja, wat kunnen we eraan veranderen, behalve er wat over zagen en hopen dat het ooit verbeterd :)