Soms komt een mens rare dingen tegen..
zoals vandaag terug, rond 18u ofzo belde Evelien mij.. Ze klonk niet direct zoals de Evelien dat ik kende, en haar gsm nummer kwam mij ook niet zo bekend voor.. Toen ze duidelijk hoorde (of net niet hoorde, er viel eventjes een stilte) dat ik niet wist wie ze was, zei ze dat ze voor Eyeworks werkte..

ok, ik had al gehoord van eyeworks, maar ik wist nog altijd niet over wat het ging ;-)

Toen kwam het: ik zoek kandidaten voor een nieuwe serie van beauty & the nerd!
Er flitste direct iets door mijn hoofd van: “WTF, wat overkomt mij nu weer” & “ok, vorig jaar heb ik wel eens al lachend gezegd dat ik wou meedoen, maar ik meende dat dus niet!”

Soit, ik heb ze dus vriendelijk bedankt :)

Toen ik het zei op irc, tegen enkele mede ict-vrienden, was het gelach alom, maar ik zou toch al 5bakken bier verdienen mocht ik meedoen, ze deden mij toch twijfelen! :P

en toen ik met een klasgenoot bezig was erover, kwamen we ineens op het gedacht om Lester ‘in te schrijven’. Ik direct mijn gsm genomen, en een smsje gestuurd naar Evelien, met daarin zijn nummer..
en blijkbaar is Lester toch wat geboeid, morgen krijgt hij een mail met enkele vragen dat hij moet invullen.

blijkbaar is het programma toch wat gewijzigd, ipv in een kasteel te logeren voor 3weken in België / Nederland zou het nu gaan om een exotische locatie.

je blijft ook nog kans maken op de prijs van 25000euro (wat natuurlijk mooi is), en je mag nu dus ook gratis op reis op met de VTM ! Daarbovenop krijg je ook nog eens de kans 10mooie dames te leren kennen (en 9 andere ‘nerds’ :P)

dus wie nog wilt meedoen, reageer hier maar, kzal dan wel nog eens bellen naar haar ;)

oja, als laatste wil ik dit nog vermelden: die Evelien dat ik aan de telefoon had leek mij wel echt een leuk meisje!

ps: wil de jongen die mij opgegeven heeft als mogelijke kandidaat zich bekend maken? Want in tegenstelling tot Lester heb ik geen idee van wie het gedaan heeft ;)