Marie-Harry, ook wel bekend van boer zoekt vrouw,is toch wel duidelijk mijn favoriete! ok, het is ook wel het enige meisje dat meedoet, dat helpt natuurlijk ook ^^

marie-harry

toegegeven, superknap is ze nu ook niet, maar je kan toch moeilijk zeggen dat ze lelijk is? Als ik met haar zou uitga zou ik waarschijnlijk weer de opmerking krijgen van een of andere jongen dat ik weer met het schoon vrouwvolk uitzet :’) (daar lach ik meestal eens hartig om)

of ze mij kan krijgen? dat weet ik eigenlijk niet voor 100% zeker natuurlijk, ik ken haar karakter zo goed niet, maar vanop het eerste zicht lijkt het mij wel een tof meisje! ze is niet bang om eens haar mening te zeggen, en het is een meisje waar je nog eens echt serieuze, diepgaande gesprekken kunt hebben over allerlei zaken denk ik..

Op het internet vind je veel commentaar van ‘ja, waarom zegt haar ma dat ze een lief moet hebben die studeert / gestudeerd heeft’. Nja, ergens vind ik dat wel erg logisch, want mijn ervaring met de mensen is dat mensen die gestudeerd hebben meestal wel beter kunnen praten over verscheidene dingen, en mensen met een groot verschil in verstand kunnen ook nooit over dezelfde dingen praten op het zelfde niveau, dat is althans mijn ervaring, en hier zal ik daarvoor weer afgestraft worden door mensen die het niet me mij eens zijn, maar zoals gezegd, dit is mijn mening, en ervaring, maar ongetwijfeld lopen er ook nogal veel uitzonderingen rond..

Trouwens, ik wil ook een lief die studeert, en om de een of andere gekke reden dat ik zelf niet kan bedenken ken ik eigenlijk geen meisjes die al gaan werken van hun 18/19, dusja :) Mijn ma wilt eigenlijk dat ik daarbovenop nog eens een boerendochter vind ook, ook al heb ik niet direct de intentie om zelf te boeren, maarja, je weet maar nooit. De reden dat mijn ma daarover geeft is de volgende: mensen uit dezelfde beroepscategorie denken meer gelijk, en ook daar zal ze waarschijnlijk wel een punt hebben!

tot zover nog eens mijn relaas ;)

*stilletjes hoop ik dat ze mijn blog vindt via google ofzo, en dat ze hier eens reageert (a)